Металочерепиця Бельгія за низькою ціною

Металочерепиця Бельгія ArcelorMittal

Характеристики:

Товщина0.5мм
КолірДовільний
Вміст цинку225 г/м2
Ціна:269м2

Металочерепиця 0.5 мм матове покриття, Бельгія.

Популярна покрівля криші за допомогою металочерепиці 0.5 мм матова, Бельгія характеризується її функціональність, строк використання близько 40-ка років, привабливий вигляд. Універсальний покрівельний матеріал вдало поєднується зі всіма архітектурними напрямками. Можливість вибору кольору розширює сферу використання та дозволяю використовувати листи в комерційній, приватному будівництві та декоруванні альтанок, гаражів та терас.

Характеристика виробу:

Виготовлений на високоякісному обладнанні матеріал характеризується довговічністю та функціональністю. Універсальна покрівля, металочерепиця вартість якої залежить від вартості сталі ( виробник Бельгія) містить параметри, які необхідно брати до уваги при монтажі:

  • Висота профілю 35 мм;
  • Можливість замовлення листів індивідуальної довжини ( 740 – 7000 мм);
  • Вага 4.5 кг на 1 м2 ;
  • Наявність цинку ( 225 г на 1 м2)

Матове покриття нанесене в професійних умовах зберігає яскравий колір. Матеріал підходить для створення криші будь-якої степені важкості при умови, що нахил хвилі буде більше аніж 14 градусів.

Наші фахівці допоможуть у виборі покрівлі та їх елементів згідно ваших потреб, індивідуальних побажань та фінансових можливостей. Залиште заявку або зателефонуйте нам!